Bun venit pe site-ul Spitalului Municipal Târgu Secuiesc

Înființarea spitalului din Târgu Secuiesc se datează din anul 1884 și se leagă de activitatea baronesei Szentkereszty Stephanie, cine consacrat toată viața și activitatea sa omului bolnav. A înființat Spitalul Rudolf, un spital cu 16 paturi. În prezent spitalul funcționează cu 255 paturi în cele cinci secții. Anual sunt spitalizați cca 8.000 bolnavi și se acordă 50.000 de consultații.  

Îmbunătățirea calității serviciilor de sănătate acordate și diversificarea acestora, creșterea gradului de satisfacție a pacienților sunt cele mai importante dintre obiectivele noastre. Pentru realizarea lor îmbunătățim condițiile hoteliere pentru pacienți, dotarea secțiilor cu aparatură modernă și nu în ultimul rând atragerea și angajarea personalului sanitar calificat.” 

Spitalizare continuă

Secțiile de bază a spitalului sunt amplasate în clădiri separate, (sistem pavilionar). Pediatria, obstetrică-ginecologie, ATI, neurologie, blocul operator și laboratoarele clinice sunt situate în clădirea centrală, nouă. 

Ambulatoriu de specialitate

Majoritatea cabinetelor de specialitate funcționează într-o clădire complet reînnoită în anul 2010. Cabinetele specialităților de bază sunt integrate la secțiile corespunzătoare.